Gastenboek

41 berichten op 3 pagina's
Willem Donk
05-10-17 00:07:33
Na een lange onderhandeling hebben wij als VVE Zuiderterras de administratie uit handen gegeven van HEJO Advies & Administratie. De offerte welke zij hebben uitgebracht was duidelijk en scherp in tarief. Hoewel de samenwerking nog erg jong is hebben wij veel vertrouwen in een succesvolle en duidelijke administratie van onze vereniging bestaande uit 60 appartementen.
L van de Pol
23-08-17 13:11:09
Ik heb ca een maand geleden HEJO gebeld voor inzicht te krijgen in een aantal verzekeringskwesties. Ze heeft de afspraak 1 keer afgezegd maar deze week is de afspraak doorgegaan. Uiteindelijk een geod advies gekregen.
M el Gouma
23-04-17 12:20:28
Ik ben een kleine zelfstandige en heb de hulp van Henk de Jong ingeschakeld voor mijn btw aangifte en jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Prima tarief en vakkundig werk.
Robert Driessen
04-04-17 20:43:54
HEJO verzorgt ruim 2 jaar de administratie van mijn onderneming. Zeer duidelijk en persoonlijk contact met het management, goed advies en goede service.
Maurice Hup
13-03-17 08:56:44
Toen ik vorige week mijn prive belastingaangifte 2016 wilde gaan invullen, bleek dat dat nog niet zo eenvoudig was en dat mij dat wel behoorlijk wat tijd zou gaan kosten. Op mijn werk hoorde ik ik van Hejo Advies. Nu een week later is alles al ingevuld, opgestuurd en dus klaar. Wat een goede service zeg en razendsnel. Hartstikke bedankt!!
Liesbeth Goedhaar
18-02-17 22:49:58
Ik heb jongstleden een appartement gekocht en had een Overlijdensrisico verzekering nodig vanwege mijn hypotheek. Ben bij HEJO Advies terecht gekomen door FB. Geen spijt van. Henk de Jong heeft mij zeer goed geholpen. Ik wist niet dat een dergelijke polis tegenwoordig niet meer bij dezelfde hypotheek verstrekker gesloten hoeft te worden en dat heeft mij geen windeieren gelegd. Aardige kerel en verstand van zaken. Ik ga een goed woordje voor hem doen bij de VVE. We houden contact Henk!!!
Cees Vercauteren
27-01-17 22:33:04
Ik woon in Leiden en ben bij HEJO uitgekomen op Google en vervolgens deze website te bestuderen. Hij heeft mij keurig geholpen bij mijn zoektocht naar een gedegen uitvaartverzekering voor mijn gezin. Ben zeer tevreden over zijn werkwijze. Nette en vriendelijke man die zijn werk serieus neemt en naar de wensen van de klant luistert.
Mohammed El Hamoudi
19-01-17 20:25:36
HEJO heeft mijn administratie uit handen genomen door alle facturen te registeren en mijn btw en jaarlijkse belastingaangifte te regelen. Zijn honoraria is redelijk en hij rapporteert mij maandelijks. Ben zeer tevreden over hem.
Astrid Vergeer
16-01-17 20:54:52
In december heb ik een berichtje gestuurd aan HEJO Advies omdat ik problemen had met mijn avp verzekeraar. In januari heeft hij contact met me opgenomen en mij geadviseerd. Mede door zijn interventie is de schade alsnog voldaan door mijn avp verzekeraar. En het mooiste is, Henk heeft dit geheel kosteloos gedaan. Super bedankt Henk en graag maak ik nog eens gebruik van je diensten. Dit is nog eens SERVICE!!!!
Leo Piekendaal
17-12-16 22:10:37
Heb HEJO benaderd voor een update van mijn Zorgverzekering. Had enige tijd geleden contact gehad met Marja maar zij verwees me naar haar compagnon. Henk heeft een maand geleden contact met me opgenomen en uiteindelijk alles op een rijtje gezet. Heeft even geduurd maar het resultaat is goed. Wel netjes dat hij excuses heeft aangeboden voor de lange doorloop tijd. Kan gebeuren Henk, ben tevreden over je advies en het feit dat je dit zelfs kosteloos voor me hebt gedaan als excuus voor de doorloop tijd.
Leonard Kuilenborg
11-12-16 16:24:59
Henk de Jong benaderd na bestudering van de recensies op deze website voor advies over Zorgverzekeringen en uitbreiding van mijn huidige dekkingen. Henk heeft mij voorzien van tips en advies gegeven welke Zorgverzekeraar het beste bij mij en mijn gezin past. Zeer tevreden en een prima tarief.
Michiel Gelauff
06-12-16 23:48:07
Ik ben een beginnende zzp-er en heb HEJO Advies ingeschakeld voor het complete plaatje. Henk de Jong gaat mijn administratie opzetten, belastingaangifte regelen en ik heb goed advies gekregen welke verzekeringen ik nodig heb. Ben zeer tevreden hoe hij mij tot nu toe heeft geholpen en heb het volste vertrouwen in onze samenwerking. Top!!!
Anouska Verbeek
02-12-16 20:55:58
Ik heb HEJO Advies ingeschakeld voor advies over de diverse Zorgverzekeringen. Hoewel de offerte van Henk de Jong iets duurder was dan een ander heb ik hem uitgenodigd. Geen spijt van. Wat een eerlijke lieve en bescheiden man. Heel anders dan al die andere gladde praatjesmakers. Ook een goed advies ontvangen waardoor ik nu een andere Zorgverzekeraar heb. Ik ga zeker nog eens een beroep op hem doen.
Regilio Mamadoui
19-11-16 23:59:51
Ik ben een kleine zelfstandige en heb de hulp van Henk de Jong ingeschakeld voor mijn btw aangifte en jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Prima tarief en vakkundig werk hoewel de inkomstenbelasting nog ingevuld moet gaan worden in maart maar heb daar alle vertrouwen in.
Wanda Hartwijk
19-11-16 15:52:02
Heb kortgeleden contact opgenomen met HEJO Advies en Administratie om de pensioenen van mij en mijn man eens te bekijken want dat had ik al een tijd niet gedaan. Ik heb de map met bescheiden meegegeven (was een rommeltje) maar weet nu precies waar we aan toe zijn! Top goed geregeld prima advies gekregen.
Hennie Croonen
16-11-16 14:19:47
Enige tijd geleden heb ik contact gehad met Marja Verhoeven over het overnemen van mijn administratie. Ik heb een offerte hiervoor ontvangen maar na mijn akkoord heb ik niets meer van haar vernomen voor het maken van een afspraak. Vreemde gang van zaken. Inmiddels een andere administratiekantoor gevonden. Jammer.
Opmerking:
Geachte H. Croonen.
Onze welgemeende excuses hiervoor! Wegens een interne reorganisatie kunnen wij u even niet informeren over wat hier is misgegaan. Wij gaan dit nader uitzoeken en zullen u hier zo spoedig mogelijk over berichten.
Lilian Zorgdrager
03-11-16 23:15:46
Marja Verhoeven heeft voor mij mijn Schadeverzekeringen op een rijtje gezet. Snel en met resultaat. Ik wist niet dat er in diverse Schadeverzekeringen zoveel overlappende dekkingen zaten. Heb hierdoor 2 verzekeringen opgezegd en dat scheelt toch weer op mijn vaste lasten. Mijn dank en ook voor het relatiegeschenk.
Esther en Peter van der Geest
18-10-16 14:23:30
Wij hebben HEJO gebeld voor een goed beeld in onze schadeverzekeringen en daar wij net getrouwd zijn wilden we weten welke aanvullende verzekeringen er nodig waren en welke polissen dubbel dan wel samengevoegd konden worden. Marja Verhoeven heeft ons daarbij goed geholpen, bij een enkele polis had zij wel ruggespraak nodig maar de kennis is bij HEJO in ieder geval in huis. Daarnaast tegen een redelijk tarief. Wat ik zeer te waarderen vond is dat als er extra contact/werk verricht moest worden dit niet in rekening werd gebracht. Zeker het aanbevelen waard.
Timmo Versluis
10-08-16 23:45:57
Heb HEJO Advies ingeschakeld voor uitleg en update van mijn Pensioen contract. Heldere analyse en diverse handvatten ontvangen voor aanvulling van mijn pensioen gebaseerd op mijn besteding en uitgave niveau. Henk nam alle tijd om het in Jip en Janneke taal uit te leggen. Hij gaat dit nog voor mij verwerken in een rapport maar ben nu al zeer tevreden. Zeer vriendelijke en bescheiden man die precies weet waar hij het over heeft. Het aanbevelen waard.
Erik Smetsers
03-07-16 15:01:03
Goede hulpverlening
Tonen: 5  10   20