Gastenboek

41 berichten op 5 pagina's
Willem Donk
05-10-17 00:07:33
Na een lange onderhandeling hebben wij als VVE Zuiderterras de administratie uit handen gegeven van HEJO Advies & Administratie. De offerte welke zij hebben uitgebracht was duidelijk en scherp in tarief. Hoewel de samenwerking nog erg jong is hebben wij veel vertrouwen in een succesvolle en duidelijke administratie van onze vereniging bestaande uit 60 appartementen.
L van de Pol
23-08-17 13:11:09
Ik heb ca een maand geleden HEJO gebeld voor inzicht te krijgen in een aantal verzekeringskwesties. Ze heeft de afspraak 1 keer afgezegd maar deze week is de afspraak doorgegaan. Uiteindelijk een geod advies gekregen.
M el Gouma
23-04-17 12:20:28
Ik ben een kleine zelfstandige en heb de hulp van Henk de Jong ingeschakeld voor mijn btw aangifte en jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Prima tarief en vakkundig werk.
Robert Driessen
04-04-17 20:43:54
HEJO verzorgt ruim 2 jaar de administratie van mijn onderneming. Zeer duidelijk en persoonlijk contact met het management, goed advies en goede service.
Maurice Hup
13-03-17 08:56:44
Toen ik vorige week mijn prive belastingaangifte 2016 wilde gaan invullen, bleek dat dat nog niet zo eenvoudig was en dat mij dat wel behoorlijk wat tijd zou gaan kosten. Op mijn werk hoorde ik ik van Hejo Advies. Nu een week later is alles al ingevuld, opgestuurd en dus klaar. Wat een goede service zeg en razendsnel. Hartstikke bedankt!!
Liesbeth Goedhaar
18-02-17 22:49:58
Ik heb jongstleden een appartement gekocht en had een Overlijdensrisico verzekering nodig vanwege mijn hypotheek. Ben bij HEJO Advies terecht gekomen door FB. Geen spijt van. Henk de Jong heeft mij zeer goed geholpen. Ik wist niet dat een dergelijke polis tegenwoordig niet meer bij dezelfde hypotheek verstrekker gesloten hoeft te worden en dat heeft mij geen windeieren gelegd. Aardige kerel en verstand van zaken. Ik ga een goed woordje voor hem doen bij de VVE. We houden contact Henk!!!
Cees Vercauteren
27-01-17 22:33:04
Ik woon in Leiden en ben bij HEJO uitgekomen op Google en vervolgens deze website te bestuderen. Hij heeft mij keurig geholpen bij mijn zoektocht naar een gedegen uitvaartverzekering voor mijn gezin. Ben zeer tevreden over zijn werkwijze. Nette en vriendelijke man die zijn werk serieus neemt en naar de wensen van de klant luistert.
Mohammed El Hamoudi
19-01-17 20:25:36
HEJO heeft mijn administratie uit handen genomen door alle facturen te registeren en mijn btw en jaarlijkse belastingaangifte te regelen. Zijn honoraria is redelijk en hij rapporteert mij maandelijks. Ben zeer tevreden over hem.
Astrid Vergeer
16-01-17 20:54:52
In december heb ik een berichtje gestuurd aan HEJO Advies omdat ik problemen had met mijn avp verzekeraar. In januari heeft hij contact met me opgenomen en mij geadviseerd. Mede door zijn interventie is de schade alsnog voldaan door mijn avp verzekeraar. En het mooiste is, Henk heeft dit geheel kosteloos gedaan. Super bedankt Henk en graag maak ik nog eens gebruik van je diensten. Dit is nog eens SERVICE!!!!
Leo Piekendaal
17-12-16 22:10:37
Heb HEJO benaderd voor een update van mijn Zorgverzekering. Had enige tijd geleden contact gehad met Marja maar zij verwees me naar haar compagnon. Henk heeft een maand geleden contact met me opgenomen en uiteindelijk alles op een rijtje gezet. Heeft even geduurd maar het resultaat is goed. Wel netjes dat hij excuses heeft aangeboden voor de lange doorloop tijd. Kan gebeuren Henk, ben tevreden over je advies en het feit dat je dit zelfs kosteloos voor me hebt gedaan als excuus voor de doorloop tijd.
Tonen: 5  10   20